Miben tudok segíteni?

Egészségfejlesztés

Biztos Te is fogalmaztál meg olyan vágyakat ami az életeddel kapcsolatos, mint például, hogy jobb munkahelyet keresel, lefogysz, építed az emberi kapcsolataidat… És valahogy mégsem sikerül.
Nem is gondolnád, hogy ezek mennyiben befolyásolják az egészségedet, életminőségedet.
Találkoztál már a mondással: Csak egészség legyen, a többit majd megoldjuk! Ehhez képest mégis keveset áldozunk egészségünk oltárán. Pedig a gépek sem működnek karbantartás nélkül, szint úgy az ember sem.
Egészségünk rendkívül összetett és izgalmas terület. Ahhoz, hogy meg tudjunk felelni rohanó világunk és Önmagunk által támasztott követeléseknek, bizony a napi 1000mg-os C-vitamin maximum a lelkiismeretünk megnyugtatására elegendő, de a túléléshez bizony csekély.

Párkapcsolati tanácsadás

Tudod, hogy a kapcsolataid minősége milyen mértékben képes rontani vagy éppen emelni az életed minőségén?
Életünket számos kapcsolat határozza meg: a szomszédunk, a főnökünk, szüleink és még sorolhatnánk. Ezeket a kapcsolatokat nem mi választjuk, megtanulunk együtt élni velük békés elfogadásban.

Ezzel ellentétben a mai világunkban már mi magunk választjuk, hogy kivel szeretnénk párkapcsolatban, szerelemben élni. Ez azonban számos fontos kérdéssel is szembe állít minket:

Mi alapján válasszunk párt? Honnan tudom, hogy ez szerelem avagy sem? Jó helyen vagyok a kapcsolatban?
Ha ezekben a kérdésekben elakadsz, fordulj hozzám bizalommal.
Mi a teendő ha a probléma bekopogtat, elmaradnak a meghitt beszélgetések, a szerelmeskedés, a nő nem érzi magát biztonságban a férfi pedig hasztalannak érzi létezését? A fő kérdés mielőtt hozzám eljöttök ez esetben: Mind a ketten a megoldást keresitek?